2 Prezentues të Produkteve Farmaceutike – Oferta Pune
 • Besa Pharm Sh.p.k.
 • Pozita: 2 Prezentues të Produkteve Farmaceutike

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania farmaceutike “Besa Pharm Shpk” si përfaqësues ekskluziv për disa brende të njohura hap konkurs pune për:
  • Prezentues të produkteve farmaceutike (2)

  Detyrat

  • Prezentimi i produkteve farmaceutike
  • Krijimi dhe ruajtja e raporteve me profesionistët mjekësorë
  • Raportimi në baza të rregullta


  Kualifikimet

  • Diplomë Universitare në Mjekësi ose Farmaci
  • Eksperiencë pune në fushën e prezentimit të produkteve së paku një vit
  • Njohuri të tregut për produkte farmaceutike
  • Njohuri të punës me kompjuterë (MS Office – Word, Excel, PowerPoint)
  • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
  • Njohuri të gjuhës angleze
  • Patent shofer për kategorinë B


  Tjera

  Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive dhe bonuse
  • Trajnim dhe zhvillim professional
  • Veturë në posedim 24/7
  • Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit [email protected] duke
   dërguar CV-në. Konkursi është i hapur deri me datën 15.07.2018
  • Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave