2 Punëtore për Agjension Turistik – Oferta Pune
 • Hotel Pashtriku
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hotel Pashtriku
  • Qyteti
   gjakove
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Gjakovë. rruga nena Terez, 50000
  • Numri i kontaktit
   +37744547701
 • Pozita: 2 Punëtore për Agjension Turistik

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  Vende të lira pune për:
  • 2 Punëtore për Agjension Turistik

  Tjera

  • Cv e juaja mund t'i dergoni në recepcionin e Hotel Pashtrikut në Gjakove , ose email: [email protected] ose nepermes tel: 044 260 960 dhe Viber +37744507555


  Lokacion(et) e punes

  Gjakove

  Etiketat: kosovajob
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!