2 Punëtorë për Doner – Oferta Pune
 • Extreme Pizza
  • Të dhënat e kompanisë
  • Extreme Pizza
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   043910999
 • Pozita: 2 Punëtorë për Doner

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Extreme Pizza kërkon të punësojë:
  • 2 Punëtorë për përgaditje dhe prerje te Doner-it.

  Kualifikimet

  • Përvoja e punës është obligative.


  Tjera

  • Të interesuarit mund të aplikojnë te Extreme Pizza,
   Rruga Agim Ramadani A/1, Aktash.
  • Tel: 044 701 491


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave