2 Recepcioniste – Oferta Pune
 • Vip Cente Massage
  • Të dhënat e kompanisë
  • Vip Cente Massage
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045684685
 • Pozita: 2 Recepcioniste

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  VIP Center Prishtinë hap vend të lirë pune për:
  • Recepcioniste  ( 2 )   femra

  Detyrat

  • Recepsionistja është përgjegjëse për të siguruar një pritje miqesore dhe efikase per te gjithe klientet 
  • Të luajë një rol në drejtimin e përgjithshëm të recepsionit dhe për të ndihmuar koleget dhe klientet aktual dhe potencial. 
  • Të jetë fleksibile dhe komunikative si me klientet ashtu edhe me koleget, si dhe te jete e gatshme qe ti siguroj sherbim te shkelqyer klienteve.


  Tjera

  • Ndodhemi ne Prishtine- Arbëri.
  • Per me shume info. na kontaktoni ne tel.
   +37745684685 (viber), mund te na kontaktoni cdo dite prej 12:00-22:00


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!