2 Referente – Oferta Pune
 • Xh.P. Dea
  • Të dhënat e kompanisë
  • Xh.P. Dea
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 2 Referente

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Referente (2 pozita)

  Detyrat

  • Prnimi i telefonatave
  • Marrja e porosisë nga klientët
  • Prezantimi i produkteve të kompanisë
  • Shitja e produkteve të kompanisë
  • Përgatitja e kontratave të shitjes për klientë
  • Përgatitja e dokumenteve të ndryshme të shitjes
  • Kujdesi i mirë ndaj klientit.


  Kualifikimet

  • Përfundimin e shkollës së mesme
  • Njohja e barnave
  • Përvojë pune në fushën e prezantimit dhe shitjes së produkteve së paku dy vite
  • Aftësi të mira komunikuese dhe paraqitje profesionale
  • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi
  • Aftësi për punë nën presion
  • Njohuri të gjuhës angleze (e preferuar)
  • Njohja e punës në kompjuter dhe në programet e pakos MS Office.


  Tjera

  • Aplikimi bëhet përmes e-mail [email protected] 
  • Konkursi mbetet i hapur deri me datën 25.06.2017
  • Vetëm kandidatet e përzgjedhura në listën e ngushtë do të kontaktohen.
  • Vendi i punës: Fushë Kosovë


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: kosova job
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!