2 Shitës – Oferta Pune
 • N.T.Minimax
 • Pozita: 2 Shitës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''N.T.Minimax'' hap vend të lirë pune për:
  • Shitës/e në sektorin e dekorimeve dhe orendive shtëpiake  ( 2 )

  Detyrat

  • Shërbimin ndaj klientëve
  • Ndihmon klientët në përzgjedhjen apo orientimin për gjetjen e produkteve.
  • Përkujdesja dhe mirëmbajtja e produkteve,vendosja nëpër rafte.
  • Të jetë i gatshëm të menaxhojë punën nën presion.
  • Të punoj në orar të plotë dhe fleksibil.


  Kualifikimet

  • Të ketë njohuri të sektorit të dekorimeve dhe orendive shtëpiake.
  • Të jetë kreativ dhe të ketë komunikim të shkëlqyeshëm.
  • Të flet gjuhën shqipe rrjedhshëm dhe të ketë njohuri  të gjuhëve të huaja (prioritet njohja e gjuhës Angleze).
  • Të ketë patentë shofer.
  • Përvoja e punës është e domosdoshme.


  Tjera

  • Të interesuarit e kualifikuar  mund të dërgojnë CV së bashku me një fotografi në adresën elektronike : [email protected]  dhe si titull të imellit e cekni pozitën që aplikoni apo të plotësoni alikacionin e punësimit në Minimax Arbëri.
  •  Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.
  • Webfaqja: www.minimax-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune portal pune Prodhim shitje treg
 • 1663
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Praktikë
  4 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Peje
  Orar i plotë
  5 dite