2 Shitëse – Oferta Pune
 • Gorenje
  • Të dhënat e kompanisë
  • Gorenje
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   VETERNIK PN, PRISHTINE
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   038 55 66 88
 • Pozita: 2 Shitëse

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Gorenje Department Store në Mitrovicë, hap vend të lirë pune për:
  • Shitëse ( 2 )

  Detyrat

  • Përgjegjëse për sektorin e caktuar.


  Kualifikimet

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë së paku 1 vjet,
  • Aftësi të mira komunikimi me klientë,
  • Ambicie dhe motivim,
  • Njohje të gjuhës serbe apo të ndonjë gjuhe tjetër ndërkombëtare.


  Tjera

  • Kandidatet që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes email adresës :[email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Mitrovice

  Etiketat: Ekonomi kosova job ndermarrje shitje vend
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  24 ore
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave