2 Vozitës – Oferta Pune
 • Elkos Group
 • Pozita: 2 Vozitës

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Elkos Group per Degen e saj  : Depo Prizren  me date 08.08.2017  shpall  keto :
  • VENDE TÊ LIRA PUNE 
  •  VOZITËS (kategori C)-  ELKOS DEPO Prizren- 2 vende të lira pune

  Kualifikimet

  • Preferohet diplome e shkolles se mesme
  • Të posedojë aftesi komunikuese
  • Patent shofer kategoria C
  • Aftesi te punes ekipore


  Tjera

  APLIKIMI:

  • Aplikimi : ne Depo Prizren dhe Etc Prizren duke  plotesuar aplikacionin , dhe ne email adresen :[email protected]  
  • Per informata shtese mund te hterrisni pa pagese 080030300, konkursi mbetet I hapur deri me 15.08.2017


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!