20 Roje të Sigurimit Fizik – Oferta Pune
 • International Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • International Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   "28 Nëntori", Dardani-Prishtinë (mprapa Postës Kryesore)
  • Numri i kontaktit
   044/148-901
 • Pozita: 20 Roje të Sigurimit Fizik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • “INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k
  • Është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje fizike, Monitorim të Sistemeve të Sigurisë (alarm & kamera), Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë.
  • “INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim profesional dhe kushte të mira pune.
  • “INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k shpall konkurs:
  •  Roje te Sigurimit Fizik (Sigurim themelor) (30)
  • Lokacioni:
  • Prishtine 
  • Fushë Kosovë 
  • Lipjan 
  • Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm - përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

  Kualifikimet

  - Te kenë te përfunduar shkollën e mesme
  - Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  - Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  - Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  - Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00-17:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr.”28 Nëntori”-Dardani, Prishtinë (qendra tregtare mbrapa postes kryesore), ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën:[email protected]
  • Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 15/07/2018,
  • Per informata shtesë na kontaktoni: 049/748-483; 049/748-481


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove Lipljan Prishtina

  Etiketat: kosovajob
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave