23 Punëtorë/e – Oferta Pune
 • Viva Fresh
  • Të dhënat e kompanisë
  • Viva Fresh
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Veternik, P.N. 10 000 Prishtinë, Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 602 853
 • Pozita: 23 Punëtorë/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania “Viva Fresh” shpk. është njëra ndër kompanitë më të mëdha në sektorin e retailing-ut (shitjeve me pakicë) në Kosovë dhe është njëra ndër kompanitë punëdhënëse më të mëdha në Kosovë.
  • Për momentin, kompania e zhvillon aktivitetin e saj në 22 (njëzet e dy) Qendra Tregtare në lokacione të ndryshme si në Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Viti, Kamenicë, Shtime, Lipjan, Suharekë, Pejë, Gjakovë, Malishevë, Vushtrri si dhe së shpejti në qytetin e Fushë Kosovës.
  Për përmbushjen e nevojave për staf punues në Njësinë e re Punuese në Fushë Kosove, ne ftojmë kandidatët e interesuar për të punuar (e jo të gjejnë një vend pune) që të aplikojnë për:
  • Punëtorë/e në sektorin të ndryshëm (13 pozita);
  • Punëtorë/e në sektorin e tekstilit dhe këpucëve (8 pozita);
  • Punëtorë/e në kozmetikë dhe Recepsion (2 pozita);

  Kualifikimet

  • Kandidatët e interesuar duhet të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
  • Preferohet eksperienca e punës në pozitat që aplikohet.


  Tjera

  Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të…

  1. … ballafaqohen me sfida të reja,
  2. … shohin ndryshimin si mundësi e jo dobësi,
  3. … punojnë në një ambient dinamik,
  4. … zhvillohen edhe më tutje në anën profesionale,
  5. … përdorin energjinë e tyre për zhvillimin e ideve të reja.

  Si mund të aplikohet

  • Kandidatët e interesuar për punësim duhet të tërheqin formularin e punësimit nga data 20 Qershor 2015 – 26 Qershor 2015 në pikat e shitjes së Viva Fresh Store në Prishtinë ose të shkarkohet në web faqen www.vivafresh-rks.com.
  • Aplikacioni i plotësuar dorëzohet deri me datën 26 Qershor 2015 në VIVA Fresh Store në Veternik ose nëpërmjet postës elektronike në këtë adresë: [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për fazat e mëtejme të intervistimit.


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: market oferta pune portal pune punetor
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 2332
  Orar i plotë
  Lipljan
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 2452
  Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 16754
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 16754
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prizren
  Orar i plotë
  3 dite
 • 2840
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • >
 • Punë sezonale
  Kosovë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave