3 Agjent të Shitjes – Oferta Pune
 • Smartshop Tv Shopping
 • Pozita: 3 Agjent të Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania Smartshop operon në tregun Kosovarë që nga viti 2002 me qellim të plasimit të produkteve dhe markave botërore për konsumatorët Kosovar.
  • Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit te kompanise tone, aplikoni menjere duke derguar aplikacionin dhe CV-ne tuaj adresen [email protected]
  • Kemi nevoje per 3 agjente shitjeje.

  Kualifikimet

  • Të jane komunikativ
  • Fleksibil ne orar te punes
  • Të përshtatshëm për pune ekipore
  • Të përgjegjshëm dhe me vete iniciative


  Tjera

  • Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit te kompanise tone, aplikoni menjehere duke derguar aplikacionin dhe CV-ne tuaj adresen [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: vend pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave