3 Vende të lira pune – Oferta Pune
 • Shërbime Private
 • Pozita: 3 Vende të lira pune

  Data e skadimit
  5 dite
 • Pershkrimi i punes

  • Konkurs per 3 vende te lira te punes ne Internet Cafe Prishtinë

  Kualifikimet

  • Te kete pervoj pune ne internet caffe ose Sony ps.
  • Te jete banues ne Prishtine (REZIDENT)
  • Te kete njohuri themelore me kumpjuter
  • Te jete mbi moshen 20 vjeqare
  • Te kete aftesi te mire komunikimi,dhe te jete i gatshem te bashkpunoj me te tjeret.


  Tjera

  • Kopjen e leternjoftimit + te dhenat kontaktuse dhe adrsen e bashkangjitni ne kopje.
  • Kontakti prej ores 12:00deri 16:00
  • Dokumentet dorzohen te lesna perball fakultetit filologjik kati 2 Info : 045602502


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave