30 Agjent/e Tregtar – Oferta Pune
 • LIBREX
  • Të dhënat e kompanisë
  • LIBREX
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045 800 070
 • Pozita: 30 Agjent/e Tregtar

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  •  Kompania zvicerane “LIBREX” shpall konkurs për: Menaxher dhe 30 Agjent/e Tregtar,  për tërë territorin e Kosoves.

  Kualifikimet

  • Të posedoj patentë shofer kategoria B
  • Të posedoj veturë personale 
  • Të ketë aftësi komunikimi 
  • Të jetë në gjendje të punoj në kolektiv
  • Përparësi aplikimi kanë qiftet 


  Tjera

  • Orar fleksibil 
  • Pagesat në bazë të standardeve europiane
  • Kompania  ofron pushime jashte vendit , si dhe udhetime seminarike të ndryshme neper Botë
  • Ngritje profesionale ne karrieren bisnesore .
  • Të interesuarit duhet të dergojne CV-ne se bashku me një foto në: [email protected] 
  • Dhe mund të na kontaktojn në nr:+37744537569


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: portal pune