37 Sigurim Fizik – Oferta Pune
 • King Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • King Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr.Garibaldi 7/5, Kati II - Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   045 222 739
 • Pozita: 37 Sigurim Fizik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''King Security'' hap vende të lira pune për:
  • Patroll ( 2 )
  • Sigurim Fizik ( 35 )

  Tjera

  • Zyret tona gjenden në rrugën ''Garibaldi'' 7/5 përball Parkingut te Grandit Kati II. 
  • Aplikimi mund te behet cdo dite pune prej ores 08:00- 16:00.
  • Tel:  045 222 739 dhe 049 786 111


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune Sigurim Fizik
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite