4 Depoist – Oferta Pune
 • Hirano Mushroom
 • Pozita: 4 Depoist

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania ''Hirano Mushroom'' është në prag të fillimit të prodhimit të kërpudhave aziatike në Mitrovicë, prandaj hap vend të lirë pune për:
  • Depoist ( 4 )

  Kualifikimet

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme, preferohet të kenë të përfunduar shkollën profesionale në lëmin e agrobiznesit, teknologjisë së ushqimit apo relevante,
  • Përvoja e punës relevante e dëshiruar ( jo e obliguar)
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi
  • Të jetë i aftë të punoj në ekip


  Tjera

  • Vendet e punë janë në Mitrovicë ( Fshati Suhodoll)
  • Të gjithë të interesuarit mund të shkarkojnë aplikacionin nga web faqja www.hiranomushroom.com dhe ta dërojnë atë së bashku me një foto në:
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Mitrovice

  Etiketat: depoist oferta pune portal pune Prodhim
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave