4 Dizajner/e – Oferta Pune
 • NeoKult
  • Të dhënat e kompanisë
  • NeoKult
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: 4 Dizajner/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''NeoKult'' hap vend të lirë pune për:
  • Dizajner/e ( 4 )

  Kualifikimet

  Programet që duhet të njihni:

  1. Photoshop (obligative),
  2. Corel Drow (Obligative),
  3. Programet shtes përbëjnë avantazh...
  • Së paku një vit përvojë pune në dizajn grafik.
  • Kreativ,
  • I/e pavarur,
  • I/e gatshëm/me të punoi nën presion profesional.
  • I/e shpejt në perpilimin e dizajneve te kerkuara nga kompanija.


  Tjera

  • Pagesë e mirë dhe bonuse shtesë, varësisht nga rezultatet e punës.
  • Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në email: [email protected]
  • Bashkangjiteni një CV dhe portofolion e punëve origjinale (Dizajne të punuara më heret, PDF ose JPG) Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Dizajn oferta pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite