4 Menaxher – Oferta Pune
 • Elkos Group
 • Pozita: 4 Menaxher

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vende të lira pune
  • Menaxher/e në ETC Lipjan – 1 vend pune
  • Menaxher/e në ETC Ferizaj – 2 vende pune
  • Furnizues/e ETC Prizren – 1 vend pune

  Kualifikimet

  • Diplomë Universitare
  • Njohuri të programeve Microsoft Office
  • Të ketë aftësi menaxhuese dhe innovative
  • Aftësi të punës ekipore


  Tjera

  • Aplikimi: Mund të bëhet online në link-un www.hr.etc-ks.com , duke dërguar CV-në tuaj në email adresën [email protected] , poashtu duke plotësuar aplikacionin në ETC-në përkatëse tek recepsioni.
  • Konkursi mbetet i hapur deri me datën 15.08.2017


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj Lipljan Prizren

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!