4 Operator në qendrën Monitoruese – Oferta Pune
 • Delta Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • Delta Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +377 44 528 000
 • Pozita: 4 Operator në qendrën Monitoruese

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  • DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje, Monitorim dhe reagim të sistemeve të sigurisë (alarm & kamera), Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë. DELTA Security Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.
  • Delta Security shpall konkurs:
  • Pozita:  4 Operator në Qendrën Monitoruese

  Detyrat

  - Njohja e pajisjeve te punës ne Qendrën e monitorimit
  - Ruajtja dhe siguria e pajisjeve dhe dokumenteve të kompanisë
  - Qëndrimi në post gjithë kohen dhe nuk lejohet lëshimi i postit pa zëvendësim
  - Qëndrimi vigjilent gjate gjithë kohës dhe i gatshëm për të reaguar menjëherë sipas rastit.
  - Monitorimi 24/7 i pajisjeve të komunikimit, dhe pajisjeve për monitorimin e sistemeve te sigurisë.
  - Aftësi te mira komunikimi dhe koordinimi me ekipet ne teren (patrullat, rojet, tekniket, etj.)
  - Zbatimi i detyrave tjera relevante të kërkuara nga baza dhe hierarkia
  - Evidentimin e ngjarjeve të sigurisë, përgatitjen e raporteve ditore dhe raporteve tjera sipas kërkesës së zinxhirit komandues.


  Kualifikimet

  - Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  - Aftësi te mira kompjuterike
  - Përvoja e punës një vjeçare në lëmin mon
  - Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  - Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  - Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  - Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: [email protected]
  • Afati për aplikim është i hapur deri me datën 22 Dhjetor 2018.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Peje
  Orar i plotë
  13 ore
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1663
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave