4 Punëtor në Teren – Oferta Pune
 • Primus Engineering
  • Të dhënat e kompanisë
  • Primus Engineering
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Nazmi Gafurri. Nr.113 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 44 742 552
 • Pozita: 4 Punëtor në Teren

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Primus Engineering'' e cila merret me projektim-klimatizim-ventilim-ngrohje, hap vende të lira pune për:
  • Punëtor në Teren ( 4 )
  • ( 2 ) Punëtor ne teren per montim dhe servisimin e sistemeve te klimatizimit dhe ventilimit.
  • ( 2 ) Punetor ne teren te profilit me tensionit te ulet.

  Tjera

  • Të interesuarit mund të na kontaktoin prej orës 8:00 deri 17:00.
  • Tel: +377 44 278 686 ose  044 / 74 25 52 


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite