4 Shitës/e – Oferta Pune
 • unikos
  • Të dhënat e kompanisë
  • unikos
 • Pozita: 4 Shitës/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Pershkrimi i punes
  • “UNIKOS“ sh.p.k hap vende të lira pune për:
  • Shitës  (2 pozita)
  • Shitëse (2 pozita)

  Detyrat

  • Mirëpret klientët,
  • Kupton nevojat e tyre,
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit per klientin,
  • Përshkruan tiparet dhe përfitimet e produktit,
  • Përkujdeset për mirëmbajtje të produkteve në dyqan.


  Kualifikimet

  • Shkollim i mesëm,
  • Aftësi komunikuese dhe shitëse,
  • Të ketë përvojë pune në shitje me pakicë dhe shumice,
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi,
  • Të jetë energjikë, I durueshëm, me vetë iniciativë.

  • Për poziten nr:1 kerkohet te posedoj patent shofer kategoria B


  Tjera

  • Te gjithe te interesuarit duhet te dergojn CV e tyre ne email adresen: [email protected]
  • Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite