4 Sigurim/Roje teren – Oferta Pune
 • ''Tregtia'' N.t.n
  • Të dhënat e kompanisë
  • ''Tregtia'' N.t.n
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Magjistralja Prishtinë - Fushë Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 601 028
 • Pozita: 4 Sigurim/Roje teren

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  “TREGTIA” SH.P.K  shpall konkurs për pozitën: 
  • Sigurim/Roje teren (4 Pozita) në Matiçan-Kodrina

  Detyrat

  • Vëzhgon rregullisht hapësirat e objektit brenda dhe jasht
  • Pengon dhe i lajmeron organet kompetente për personat të cilet kanë qëllime destruktive apo të dëmshme ndaj objektit të kompanisë;
  • Në rast shpërthimi të zjarrit, apo deme tjera anësore vepron sipas instruksioneve të marrura si dhe  lajmëron organet kompetente
  • Kryen punë tjera të cilat i caktohen nga ana e udheheqësit të tij;


  Kualifikimet

  • Kandidatët duhet të kenë Shkollim të mesem;
  • Preferohet përvojë pune minimum 1 vite në sigurime të objeteve/zyreve afariste, apo punë tjera të ngjashme që ndërildhen me poziten;
  • Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe interpersonale;
  • Prefoerohet të jenë të moshes prej 40 deri 50 vite;


  Tjera

  • Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionet në adresen elektronike në: [email protected] apo aplikacionet mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë “Tregtia” Shpk me adresë Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr. “Nëna Terezë”, 10 000-Prishtinë.
  • Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.
  • Konkursi do të jetë i hapur nga data 09 Tetor 2018 deri më 19 Tetor 2018.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite