4 Vende të lira pune – Oferta Pune
 • Fenix Shop Online
 • Pozita: 4 Vende të lira pune

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania Fenix Shop Online si lidere ne fushen e shitjeve Online ne Kosove shpall konkurs per keto pozita te lira pune :
  • Marketing & Social Media
  • Programer /Web Design
  • Fotograf /Dizajner
  • Agjent i shitjes

  Tjera

  FORMA E VETME E APLIKIMIT

  • Dergimi i CV, duke perfshire te gjitha njohurite dhe pervojat ne punet e mehershme + nje foto ne emailin zyrtar : [email protected]
  • Shenim: Shkruaj ne "Subject" se per cilen pozite aplikoni.
  • Ne interviste ftohet vetem personat te cilet mendojme se jane te pershtatshem per kompanine tone.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave