40 Sigurim Fizik – Oferta Pune
 • King Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • King Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr.Garibaldi 7/5, Kati II - Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   045 222 739
 • Pozita: 40 Sigurim Fizik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • King Security hap konkurs per 40 pozita roje fizike ne komunat Prishtine dhe Fushe Kosove.

  Tjera

  • Zyret tona gjenden në Prishtinë Rr.Garibaldi Nr. 7/5 (përballë parkingut të Grandit), orari i punës 08:00-16:00 Hane- Premte
  • Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat e telefonit 045 222 739 ose 049 786 111


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove Prishtina

  Etiketat: portal pune