5 Agjent të shitjes – Oferta Pune
 • MESSO Sh.p.k
 • Pozita: 5 Agjent të shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

   MESSO SHPK, shpall konkurs për:
  • 5 Agjent të shitjes,  për tërë territorin e Kosovës.

  Detyrat

  •  Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri 
  • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
  • Kujdeset ndaj klientit ekzistues


  Kualifikimet

  • Niveli i mesëm I edukimit 
  •  I orientuar drejtë shitjes
  • Ambicioz
  •  Kreativ
  • Punëtor
  • I besueshëm
  • Vetë-iniciativë
  • Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje 
  • Të ketë përvojë pune në shitje


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: njoftim pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite