5 Banakiere – Oferta Pune
 • Petrol Company
  • Të dhënat e kompanisë
  • Petrol Company
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. ‘Nëna Terezë’ magjistralja Prishtinë – Fushë Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   038 601 057
 • Pozita: 5 Banakiere

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Petrol Company'' hap vend të lirë pune për:
  • Banakiere ( 5 )

  Kualifikimet

  • Shkolla e mesme,
  • Përvojë të punës (se paku 2 vite) në restorante,
  • Njohuri të mira në fushën e shërbimit të pijeve dhe koktejeve,
  • Shkathtësi për paraqitje të këndshme dhe të kulturuar, njohuri bazike të gjuhës angleze dhe aftësi për punë ekipore.


  Tjera

  • CV-ja, foto dhe pozitën për të cilen aplikoni. Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: [email protected].


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: Banakiere Fushe Kosove hoteleri oferta pune portal pune rajon turizem
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite