5 Call Agent – Italisht – Oferta Pune
 • Contaktcenter
  • Të dhënat e kompanisë
  • Contaktcenter
  • Qyteti
   kline
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044/323-027
 • Pozita: 5 Call Agent – Italisht

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Contakt Center'' hap vend të lirë pune për:
  • Call Agent të Gjuhës Italiane ( 5 )

  Detyrat

  • Aftësi komunikative dhe ndërpersonale,
  • Njohuri themelore për përdorim të kompjuterit (PC).


  Tjera

  Ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës+part time,
  • Pagë nga 600-700,
  • Ambient miqësor dhe modern.


  Lokacion(et) e punes

  Kline

  Etiketat: Agent Call Agjenta oferta pune portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite