5 Inxhinier – Oferta Pune
 • Primus Engineering
  • Të dhënat e kompanisë
  • Primus Engineering
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Nazmi Gafurri. Nr.113 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 44 742 552
 • Pozita: 5 Inxhinier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania "PRIMUS engineering " me seli ne Prishtine e cila merret me projketim-klimatizim -ventilim - ngrohje,Kërkon :
  • 5 Punetor ne teren per montim dhe servisimin e sistemeve te klimatizimit dhe ventilimit.

  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite