5 Operator I mbikëqyrjes elektronike – Bazista – Oferta Pune
 • King Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • King Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr.Garibaldi 7/5, Kati II - Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   045 222 739
 • Pozita: 5 Operator I mbikëqyrjes elektronike – Bazista

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.
  • Pozita: Operator I mbikeqyrjes elektronike,(Bazist) 5  Persona

  Kualifikimet

  -Diplomën e shkollës së mesme
  -Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime
  -Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-[email protected]
  • Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.
  • Data e fundit për aplikim është 31.10.2018,ora 16:00!


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite