5 Pastrues – Oferta Pune
 • Kristal-b
  • Të dhënat e kompanisë
  • Kristal-b
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045 57 77 70
 • Pozita: 5 Pastrues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania e specializuar për pastrim ''KRISTAL - B'' hap vend të lirë pune për:
  • Pastrues ( 3 )

  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Tel: 045 57 77 70; dhe 045 587 801


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: lyp pune sherbime
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave