5 Pastrues – Oferta Pune
 • Hy-eco Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • Hy-eco Sh.p.k
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045 75 75 75
 • Pozita: 5 Pastrues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Hy-eco'' hap vend të lirë pune për:
  • Pastrues ( 5 )

  Detyrat

  • Kandidati duhet te jetë i gatshëm të kryej këto shërbime:
  • Pastrimin e objekteve
  • Pastrimin e dyshemesë, shkallëve, anësoreve te shkallëve, garazhave, gilinderave, dritareve, dyerve të hyrjes dhe garazhave, oborrit dhe të gjitha hapsirave të përbashkëta të komplekseve


  Kualifikimet

  • Aftësi të mira komunikimi
  • Të jetë i saktë dhe I përpiktë
  • Të jetë i gatshëm të punoj ne dy ndërrimet, paradite dhe pasdite.


  Tjera

  • Të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Email: [email protected]
  • Tel: 049 I 044 I 045 75 75 75


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune pastrues sherbime
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite