5 Teknik për instalime elektrike – Oferta Pune
 • Elen
  • Të dhënat e kompanisë
  • Elen
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Bedri Shala p.n., 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 220 563
 • Pozita: 5 Teknik për instalime elektrike

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Elen'' hap vend të lirë pune për:
  • Teknik për instalime elektrike ( 5 )

  Tjera

  Ofrojmë:

  • Për stafin e kompaninsë sonë ofrojmë rregullisht trajnime brenda dhe jashtë vendit, vizita në panaire, konferenca vendore dhe ndërkombëtare, pjesëmarrje  në projekte ndërkombëtare, etj.
  •  Aplikacionet ( CV-ja së bashku me kopjet e dokumentave personale) duhet t’i dërgoni përms email në formë elektronike në: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: instalime oferta pune portal pune prishtine teknike
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave