50 Asortues dhe Paketues – Oferta Pune
 • Hirano Mushroom
 • Pozita: 50 Asortues dhe Paketues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania ''Hirano Mushroom'' është në prag të fillimit të prodhimit të kërpudhave aziatike në Mitrovicë, prandaj hap vend të lirë pune për:
  • Asortues dhe Paketues ( 50 )

  Kualifikimet

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme, preferohet të kenë të përfunduar shkollën profesionale në lëmin e agrobiznesit, teknologjisë së ushqimit apo relevante,
  • Përvoja e punës relevante e dëshiruar ( jo e obliguar)
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi
  • Të jetë i aftë të punoj në ekip


  Tjera

  • Vendet e punë janë në Mitrovicë ( Fshati Suhodoll)
  • Të gjithë të interesuarit mund të shkarkojnë aplikacionin nga web faqja www.hiranomushroom.com dhe ta dërojnë atë së bashku me një foto në:
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Mitrovice

  Etiketat: oferta pune portal pune Prodhim
 • 1663
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Praktikë
  4 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Peje
  Orar i plotë
  5 dite