50 Promotore – Oferta Pune
 • Endi Inc
 • Pozita: 50 Promotore

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania Endi inc, e cila merret me promocione të ndryshme, shpall konkurs për pozitat e mëposhtme të punës:
  • Promotore në Mbarë Kosovën  - 50 pozita

  Kualifikimet

  1. Te jete komunikative
  2. Te jete e gjallë dhe e afte për pune
  3. Promocioni mbahet me dy orare prej 10:00-17:00 dhe prej 17:00-23:00
  4. Te jete mbi moshën 18 vjeçare
  5. Te ketë se paku shkollën e mesme te përfunduar


  Tjera

  • CV-të mund t'i dërgoni në e-mailin: [email protected]
  • Numrat kontaktues:
  • +383 45 566 754
  • +377 45 949 290
  • +377 44 977229
  • Adresa e Kompanisë:  Rruga Ibrahim Luftiu, Prishtinë


  Lokacion(et) e punes

  Kosovë

  Etiketat: oferta pune
 • Punë sezonale
  Kosovë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 856
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave