50 Roje – Oferta Pune
 • King Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • King Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr.Garibaldi 7/5, Kati II - Prishtinë
  • Numri i kontaktit
   045 222 739
 • Pozita: 50 Roje

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''King Security''  hap vend të lirë pune për:
  • Roje ( 50 )

  Tjera

  Dokumentet e nevojshme:

  1. Çertifikata e hetimeve nga Gjykata Komunale,
  2. Çertifikata nga Qendra per Pune Sociale,
  3. Çertifikaten Shendetsore ( jo obligative per aplikim),
  4. Dy kopje te dokumentit personal ( leternjoftim ose pasaporte),
  5. Kopja e diplomes shkollore ose trajnimeve,
  6. Çertifikata e policise qe nuk jeni nen hetime, dhe
  7. 4 fotografi te formatit te pasaportes.

   

  • Zyret e King Security gjenden në Rr.Garibaldi 7/5 Kati II, perball Parkingut te Grandit, për më shume informata na kontaktoni në:
  • Tel:  045 222 739 ose  049 786 111.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite