6 Agjent të Shitjes – Oferta Pune
 • Smartshop Tv Shopping
 • Pozita: 6 Agjent të Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania Smartshop operon në tregun Kosovarë që nga viti 2002 me qellim të plasimit të produkteve dhe markave botërore për konsumatorët Kosovar.
  • Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit te kompanise tone, aplikoni menjere duke derguar aplikacionin dhe CV-ne tuaj adresen [email protected]
  • Kemi nevoje per 6 agjente shitjeje.

  Kualifikimet

  • Të jane komunikativ
  • Fleksibil ne orar te punes
  • Të përshtatshëm për pune ekipore
  • Të përgjegjshëm dhe me vete iniciative


  Tjera

  • Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit te kompanise tone, aplikoni menjehere duke derguar aplikacionin dhe CV-ne tuaj adresen [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite