6 Kamarier – Oferta Pune
 • Taverna ''Si N'shpi''
 • Pozita: 6 Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Taverna ''Si N'shpi'' hap vende të lira pune për:
  • Kamarier ( 6 )

  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit duhet te kene pervoje pune ne pozitat e caktuara.
  • Të gjithë kandidatet do te shqyrtohen dhe te perzgjedhurit do te ftohen ne intervist.
  • Ju lutem qe ne aplikim ta shkruani per poziten qe jeni te interesuar.
  • Dërgo CV tuaj në email : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: dua pune kamarier
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave