6 Patrullues – Oferta Pune
 • Delta Security
  • Të dhënat e kompanisë
  • Delta Security
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +377 44 528 000
 • Pozita: 6 Patrullues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • KONKURS – VENDE TE LIRA PUNE
  • Kompania  e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune.
  • Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë:
  •  Officer Patrullues për Prishtinë  –  6 Pozita

  Kualifikimet

  - Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  - Përvoja e punës në lëmin e Sigurimit e preferuar;
  - Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  - Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  - Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  - Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik
  - Të jenë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për Sigurim Themelor.


  Tjera

  Kandidatët duhet të kenë:

  • Patentë shoferi valid, kategoria B;
  • Përvojë të mirë në vozitje dhe njohuri për makina;
  • Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: [email protected]
  • Afati për aplikim është i hapur me datën  22 Dhjetor 2018.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave