8 Kamarier – Oferta Pune
 • Petrol Company
  • Të dhënat e kompanisë
  • Petrol Company
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. ‘Nëna Terezë’ magjistralja Prishtinë – Fushë Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   038 601 057
 • Pozita: 8 Kamarier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Petrol Company'' hap vend të lirë pune për:
  • Kamarier ( 8 )

  Kualifikimet

  • Shkolla e mesme,
  • Përvojë të punës (se paku 2 vite) në restorante, njohuri të mira në fushën e shërbimit të pijeve dhe koktejeve,
  • Shkathtësi për paraqitje të këndshme dhe të kulturuar, njohuri bazike të gjuhës angleze dhe aftësi për punë ekipore.


  Tjera

  • CV-ja, foto dhe pozitën për të cilen aplikoni. Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: Banakier kamarier oferta oferta pune portal pune pune restaurant turizem vend
 • Skenderaj
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 3512
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 3207
  Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Tirana
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1792
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave