8 Shitës/e – Oferta Pune
 • Sport Vision Kosova
 • Pozita: 8 Shitës/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Sport Reality shpall konkurs për vende të lira pune
  • Lokacioni: Prishtinë (Q.T Albi Mall)
  • Pozita: Shitës/e (8)

  Detyrat

  - Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm klientëve
  - Kryen prezentimin e produkteve tek klientët e dyqanit
  - Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit si prezentim produkti, prerje fature/kuponi fiskal dhe arkëtim.
  - Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve të Sport Reality.
  - Kryen zëvendësimin e produkteve që mungojnë në dyqan
  - Mban përgjegjësi për mallin që ka në dyqan


  Kualifikimet

  - Të ketë përfunduar së paku shkollën e mesme.
  - Përvojë e mëparshme në fushën e shitjes (të profilit të njëjtë) jo më pak se 1 vit
  - Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit.
  - Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe shitjeje.
  - Të jetë i/e motivuar, i/e besueshëm/e dhe me dëshirë për të punuar.


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar janë të ftuar të dërgojnë dokumentet e tyre të aplikimit (CV dhe një foto të bashkangjitur) në [email protected]
  • Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shënoni pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në Subject.
  • Ju lutemi që të jeni të informuar se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
  • CV pa foto nuk mirren parasysh.
  • AFATI PËR APLIKIM DERI MË: 04 Nëntor 2018


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite