Agjent të Shitjes – Oferta Pune
 • Gentle Research Sh.p.k.
 • Pozita: Agjent të Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  “Gentle-Research”sh.p.k. është agjencion i ofrimit të konsulencave profesionale, ku për nevojat e veta të zyres në Prishtinë dhe si rezultat i zgjerimit të kapaciteteve, kërkon:
  • AGJENT TË SHITJES

  Detyrat

  • Kontaktmi i konsumatorëve të rinjë dhe krijimin e marrëdhënjeve afatgjata me konsumatorët;
  • Menaxhimin dhe interpretimin e kërkesave të konsumatorëve;
  • Ofrimin e përkrahjes teknike para dhe pas shitjes;
  • Bashkpunimin me antarët tjerë të ekipit të shitjes dhe të përkrahjes teknike;
  • Informimin me tendencat e tregut në fushën përkatëse.


  Kualifikimet

  • Absolvent apo i diplomuar në ekonomi, financa, administrim biznesi;
  • Njohuri të mira të ambientit ekonomik-biznesor ku vepron;
  • Minimum 2 vite përvojë pune identike të dëshmuar si Agjent;
  • Aftësi të mira të shitjes dhe të negocijimit (të dëshmuara me Referenc ose Mirënjohje)
  • Aftësi të mira të komunikimit;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të punës në ekip;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze (e domosdoshme), njohuri të gjuhëve tjera – e preferuar (turqisht, serbisht, boshnjakishte).


  Tjera

  Mënyrat e Aplikimit:

  1. Aplikacionet për punësim pranohen vetëm permes e-mailit: [email protected]; 1 (Një) Letër Reference, CV-në si dhe Letrën e Motivimit (jo më shumë se 1 faqe).
  2. Vetëm kandidatët e rrethit të ngushtë do të ftohen për intervistë.
  • Aplikacioni mbetet i hapur më së largu deri më 30. PRILL. 2016, në ora 16:00.
  • Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do ti nënshtrohen praktikës 1 mujore të matjes së performancës dhe pas saj kandidatët që e kryejnë me sukses praktikën do të nënshkruajnë kontratë të rregulltë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftime pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite