Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Agjent të Shitjes

Agjentët kërkohen per qytetet:

 • 8 x Agjentë të Shitjes – Prishtinë
 • 2 x Agjentë të Shitjes – Drenas
 • 2 x Agjentë të Shitjes – Ferizaj
 • 2 x Agjentë të Shitjes – Gjilan
 • 2 x Agjentë të Shitjes – Prizren
 • 2 x Agjentë të Shitjes – Rahovec
 • 2 x Agjentë të Shitjes – Kamenicë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë për persona fizik
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujteses
 • Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në shitje
 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi
 • Leja e vozitjës do ishte perparsi

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email: hr@kujtesa.com nga 08.10.2020 deri më datë 23.10.2020.

Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Tags :