PasionParts Shpk është kompani e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më të mëdha europiane. Operojmë nga Peja dhe me shërbim në të gjithë Kosovën

PasionParts Shpk shpallë 2 vende të lira Pune:

POZITA:  

 1. AGJENT/E SHITJE – Pejë (2 vende të lira)

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar njërin nga fakultetet (fakulteti i inxhinierisë mekanike-përparësi);
 • Të ketë përvojë në shitje;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil/e;
 • Të jetë banor i qytetit apo i rrethines së PEJËS;
 • Mosha e pranueshme nën moshën 30 vjeçare

Ofrohet:
Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Orari i punës:

E hënë – E shtunë, prej orës 08:00 – 17:00

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj, në e-mail: pasionparts@gmail.com

Vërejtje: dërgoni CV-në me fotografi, apliakcionet tjera nuk pranohen.

, , ,