Elevate Media është kompani me renome botërore e cila merret me shërbimin e marketingut dhe zgjidhjeve teknologjike.Ne u ofrojmë bizneseve zgjidhje në marketing dhe teknologji duke e analizuar biznesin tuaj dhe duke u ofruar metodat dhe sherbimet më të mira që ju të keni sukeses.

Ne jemi në kërkim për:

Agjent/e telefonik/e me njohuri të gjuhës Suedeze

Kriteret:

  • Të kenë njohuri të mirë të gjuhës suedeze në shkrim dhe të folur;
  • Preferohet përvoja me call center dhe me produkte financiare;
  • Të jenë aktiv dhe të interesuar për punën që ofrojmë.

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes emailit:

info@elevatemedia-ks.com

Tags :