Agjent i shitjes – Oferta Pune
 • Gekos Shpk
 • Pozita: Agjent i shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Gekos Shpk shpall konkurs per :
  • Titulli i punes: Agjent i shitjes (1 pozite)
  • Prishtine – 1 pozite
   

  Kualifikimet

  • Preferohet Fakulteti Ekonomik
  • Se paku 2 vite pervoje pune te ngjajshme
  • Njohja e shkelqyer e punes me kompjuter
  • Shkathtesi te theksuar organizative
  • Aftesi pune ne grup
  • Njohje e mire e gjuhes angleze dhe serbe
  • Patent shoferi I kategorise B, se paku 3 vjet
  • Mosha e preferuar: 25 – 35 vjec

   


  Tjera

  • Per te aplikuar dergoni CV-ne dhe letren motivuese ne e-mail adresen [email protected] 
  • Pas shqyrtimit te aplikacioneve, vetem kandidatet e suksesshem do te lajmerohen.

  Per detaje me te hollesishme mund te kontaktoni ne nr: 038/601-307

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agent Agjent I Shitjes job offering prishtine shpallje.saller
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave