Agjent i shitjes – Oferta Pune
 • Ylli Pashtriku Sh.p.k
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ylli Pashtriku Sh.p.k
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 260 960
 • Pozita: Agjent i shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Ylli Pashtriku'' SH.P.K, hap vend të lirë pune për:
  • Agjent i shitjes

  Detyrat

  • T’i identifikojë klientët potencialë,
  • Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klientët aktual dhe ata potencial,
  • Të prezantojë kompaninë dhe punën që e ofrojmë,
  • Të mbajë kontakt të vazhdueshëm me menaxherin përgjegjës brenda kompanisë ,
  • Të punojë në përmbushjen e qëllimeve të kompanisë.


  Kualifikimet

  • Të ketë pervojë pune,
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese,
  • Të kuptojë dhe hulumtojë tregun për konsumatorë potencial,
  • T’i respektojë afatet kohore,
  • Të jetë në gjendje të punojë nën presion,
  • Të posedojë patentë shoferi.


  Tjera

  • Të interesuarit të dërgojnë CV – të si dhe një fotografi në email: [email protected].Për informata shtesë mund të kontaktoni në nr 044 260 960.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agjent I Shitjes Ekonomi oferta pune portal pune Prodhim shitje
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite