Agjent i Shitjes – Oferta Pune
 • PLLAKA L.L.C
 • Pozita: Agjent i Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  PLLAKA L.L.C kërkon:
  • Agjent i Shitjes

  Detyrat

  • Merret me shitjen në terren të produktit kryesor të kompanisë ( Pllaka IPTV )
  • Reaizon kontratat të reja me klientë rezidencial
  • Mirëmbanë klientët ekzistues
  • Hulumton tregun dhe konkurrencën
  • Komunikimi me klientë, dhe informimi i produkteve te reja
  • Raporton ankesat, sugjerimet, dhe komentet e klientëve.
   


  Kualifikimet

  • Përvojë në shitje dhe marketing
  • Aftësi të teknikave të shitjes dhe marketingut
  • Aftësi prezentimi dhe komunikimi
  • Aftësi të punës ekipore dhe vetiniciativë
  • Aftësi të shkrimit të raporteve
  • Njohuri të gjuhës Angleze
  • Patent shofer kategoria ,,B"
  • Diplomë Universiteti perparesi (e preferueshme)


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Email: [email protected] dhe nr kontaktues: ( Viber ) 044 - 742 - 131 , (Whatsapp) 049 - 656 - 978


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune