Agjent i Shitjes – Oferta Pune
 • Eppc Kosovo
 • Pozita: Agjent i Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Eppc Kosovo kërkon Agjent të Shitjes për klientin e saj, një kompani udhëheqëse e cila operon në sektorin e inxhinierisë projektuese dhe ofron produkte të ndryshme dhe vegla të punës me shumicë.

  Detyrat

  1. Merr porositë tek klientët ekzistues, bën shpërndarjen e produkteve, dhe promovon produktet e kompanisë;
  2. Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kërkesat e tyre;
  3. Kujdeset për aktivitetet komerciale duke vendosur materiale të ndryshme promocionale, si dhe sistemimin e produkteve në raft sipas planogrames së dhënë;                                                           
  4. Zhvillimi i gamës së produkteve tek klientët aktual;
  5. Koordinimi i porosive të klientëve në bazë të një vlerësimi logjik;
  6. Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e tij/saj


  Kualifikimet

  • Diplomë universitare (përbën avantazh);
  • Eksperiencë pune të paktën 2 vite në shitje dhe fushën e shpërndarjes/prezantimit;
  • Të njeh territorin e Kosovës;
  • Të ketë aftësi  shumë të mira komunikimi, organizimi dhe negocimi;
  • Të jetë person energjik dhe ambicioz;
  • Të posedojë leje drejtimi, kategoria B.


  Tjera

  • Pozicioni: Agjent i Shitjes;
   Vendndodhja: Prishtinë;
   Orari: 40 orë;
   Kontrata: Sipas Ligjit të Punës;
   Aplikimet mbyllen: 24.06.05.2018.
  • Si të aplikoni:
  • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Agjent i Shitjes’  në subject në adresën e e-mail-it: [email protected]
  • Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob