Agjent i Shitjes Ambulantive – Oferta Pune
 • N.p.t Sesco
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t Sesco
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjent i Shitjes Ambulantive

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania N.T.N. SESCO nga Prizreni shpall konkurs intern dhe ekstern për këto pozita:
  • Agjent I Shitjes Ambulantive

  Kualifikimet

  1.Te krijoje dhe te mbaje kontakte me bleresit, te realizoje shtijen e produkteve ne tere Kosoven.
  2. Te kete njohuri te mira ne profesion, te njohe mire materialin për ngrohje qendrore.
  3. Te kete aftesi te mira komunikimi
  4. Te kryej arkivimin e te gjitha dokumenteve per shitje dhe gjendjen e stokut.
  5. Do te jete pergjegjes per gjendjen e rregullt teknike te automjetit.
  6. Te kete Diplome te Shkolles se Mesme
  7. Te kete patent shofer, se paku te kategorise B               8. Te kete se paku 3 vite pervoje pune


  Tjera

  • Të gjithë interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre dhe fotografine në e-mailin:  [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontakohen për tu intervistuar.
  • Konkursi është i hapur deri më datë 15 Shtator 2018


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: njoftim pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite