Agjent i/e Shitjes – Oferta Pune
 • IBC - Italian Beauty Cosmetics
 • Pozita: Agjent i/e Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  IBC-Italian Beauty Cosmetics shpall konkurs pune për:
  •  Agjent/e shitjes 

  Detyrat

  • Prezentimi dhe shitje e produkteve te kompanise,
  • Të jete i/e pergaditur ti arrije objektivat e caktuara nga kompania.


  Kualifikimet

  • Diplome e shkolles se mesme ( Fakullteti eshte perparesi)
  • Aftesi te mira komunikimi
  • Te posedoje patent shofer te kategorise B
  • Te kete pervoje pune
  • Aftesi te shkelqyera te shitjes dhe negociim


  Tjera

  • Kandidatet e interesuar mund te dergojn CV ne email adresen: [email protected] ose prane zyres tone ne adresen : IBC-Italian Beauty Cosmetics ( Rr.Rexhep Krasniqi Blloku 1 ) te banesat e arabve- Prishtine.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
 • 9805
  Prishtina
  Praktikë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave