Agjent marketingu – Oferta Pune
 • Intercoop Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Intercoop Group
  • Qyteti
   peje
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Kadri Bajri,Nr.4, 30000 - Pejë
  • Numri i kontaktit
   +38138720661
 • Pozita: Agjent marketingu

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania ''Intercoop Group'' hap vend të lirë pune për:
  • Agjent marketingu 

  Kualifikimet

  • Pergaditja e lartë shkollore drejtimi marketingut;
  • Pervoja e punës ne punë ne marketing;
  • Njohja e programeve COREL DRAW, PHOTOSHOP, ILUSTRATOR etj;
  • Aftesi te mira komunikimi dhe negocimi;
  • Patent shoferi kategoria B.


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit munde ti dorzojn aplikacionet ose CV se bashku me dokumetacionin personal ne zyren e Intercoop group sh.p.k, Pejë, prej ores 9:00-15:00.
  • Gjithashtu mund të dërgoni CV në email adreses: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Peje

  Etiketat: njoftime pune reklam